Total Pageviews

Monday, January 17, 2011

Monavie juice: Introduction

video

Sebelum anda semua baca post2 sy di bwh ni,dipersilakanlah utk tgk video di ats sekejap. Sekadar nk beri briefing pd anda semua tentang apa itu Monavie.Anda sudah tgk video klip tersebut? Apa yg bermain2 dlm fikiran anda sekarang? Sebenarnya sy tak nak bercerita pjg dan berbahasa2 dlm blog ni coz sy rse its better for me to talk as usual as possible.Disebabkn ape yg sy nak sampaikn ini adalah merupakan perkara yg saaaaaaaaangaaaaaat penting, jd sy berharap kpd para pengunjung blog sy yg xseberapa ni (huhu) boleh menerima dan memahami ape yg sy ingin sampaikn.Jus monavie, ya itula perkara penting yg sy nk share dgn anda semua.Adakah sdara/sdari diluar sana tahu mengenai jus monavie?Sy percaya smestinya ramai yg dah tahu tntg produk ni & rmi yg dah tahu tntg produk ni tapi buat2 tak tahu and sy percy jgk ade yg tak tahu menahu tntg ape yg diorg xtahu..(ape yg sy melalut ni..juz joking he..) Sbnrnye, jus monavie ni is one of product that is good not only for those yg nk jg kesihatan, tetapi....sgt bgus for those yg telah menderita penyakit/ yg sedang berpenyakit/ sape2 yg trasa die bakal nk jatuh sakit...percaya atau x,terpulang pd pendapat para pembaca semua tetapi ape yg saya nk highlightkan disini, penyakit2 kronik dan berbahaya seperti KANSER, STROK, GOUT, ASMA, KENCING MANIS, DARAH TINGGI, SAKIT JANTUNG, ECZEMA (penyakit kulit) dan ARTHRITIS telah berjaya diubati dan disembuhkan, alhamdulillah. Bukan niat sy utk mengatakan yg jus ni sgt mujarab, tidak..tapi ape yg sy nk sampaikn sebenarnya jus ni sgt2 membantu bg org ramai diluar sana yg teringin mencari alternatif lain untuk mengubati penyakit yg da berthun2 xsembuh..ada jugak customer2 sy yg minum jus ni juz skadar suka2 n alhamdulillah ade yg berminat nk wat repeat order. =) for those yg berminat utk mencuba xmenjadi mslh n xmenjd kesalahan pun..adalah sgt2 dialu2 kn utk anda semua mencuba jus ni , belum cuba belum tahu..pergila cari n contact mana2 distributor yg anda kenal / directly pergi ke HQ monavie terus. and semestinya kite sentiasala kna ingt yg menyembuhkan adalah kehendak-Nya, tp yg berusaha mencari penawar adalah drpd DIRI kita sendiri.. .

1 comment: